Kategorier
DAY VEJRSTATION TRÅDLØS
249,95 kr. 199,95 kr.

Day trådløs vejrstation med radiostyret ur er en stilet og kompakt måde at få vist vejrprognoser samt temperatur på. Det er muligt at bruge den medfølgende sensor til at sætte udenfor, for at sikre sig, at få præcise målinger af vejret udenfor. Sensoren kan måle fra -20ºC til 60ºC.
Hygrometeret måler luftfugtigheden op til 95%.
Det er muligt at se hvad minimum og maksimum målingerne er over tid, så du kan danne et overblik over en vis periode.

Ud over dette viser vejrstationen også dato, ugedag samt klokkeslæt.
Der er også mulighed for at indstille den med alarm, så den også fungerer som vækkeur.

Max afstand til sensor 60,0 meter.

Adapter og sensor medfølger

OBH VEJRSTATION
699,95 kr. 299,95 kr.

OBH Vejrstation er med prognose for de kommende 12-24 timer og har både indendørs og udendørs termometer, som kan måle temperaturen meget præcist. Uret og kalenderen er radiostyret, så du får den præcise tid og dato, og du ikke behøver at indstille uret ved sommer- vintertid. Uret har blåt baggrundslys til hvis man har brug for at se uret mens det er mørkt. 

Den bruger 2 stk. AA batterier (medfølger).

PrRadioControlledClock.png PrThermometer.png PrWeatherForecast.png

ROSENBORG VEJRSTATION
799,95 kr. 599,95 kr.

Rosenborg vejrstation, er en ægte vejrstation af bedste kaliber. Med denne kan du følge med digitalt inde fra dit hjem og se, hvordan vejrforholdet ude foran din hoveddør er. Den måle vindhastighed og retning, temperatur og luftfugtighed. Den har også indbygget indendørs termometer og hygrometer, så du også kan holde øje med hvordan den indre atmosfære forholder sig. Displayet er baggrundsbelyst, når man har tilsluttet apparatet med den medfølgende adapter. 

Det er muligt at se tilbage hen over en måneds indsamlet data omkring alle vind og vejrforhold.

Denne vejrstation indeholder: Udetermometer, indetermometer, hygrometer, barometer, regnmåler, og vindmåler, kalender, ur og alarmfunktion. Rækkevidden til medfølgende sensorer er ca. 20-40 meter. Dette bliver påvirket af antal vægge samt materiale signalet skal igennem.

Trådløs vejrstation er alt i alt noget for dig, der virkelig vil sætte dig ind i vejret. Vejrstationen viser blandt andet: vindhastighed, middelvind, vindstød og vindretning. Der er regnmåler hvor du kan se hvor meget regn der er faldet på 1 time, 24 timer, 1 uge og 1 måned. Ude/inde termometer og hygrometer. Der er max/min hukommelse på alle målinger. Radiostyret ur med alarm. Der er baggrundslys som kan gøres konstant ved at sætte den i kontakten. 

Vejrstationen bruger i alt 5 stk. AA batterir (medfølger ikke).

Bredde 14,5 cm.
Højde 9,0 cm.