• Nedsat pris

JAMIE OLIVER STEGEPANDE Ø28 CM RUSTFRI STÅL

699,95 kr.
299,95 kr. Spar 400,00 kr.
Inkl. moms

JAMIE OLIVER STEGEPANDE Ø28 CM RUSTFRI STÅL

699,95 kr.
299,95 kr. Spar 400,00 kr.
Inkl. moms
Antal

Tefal har i samarbejde med kokken Jamie Oliver lavet en god robust serie af gryder og pander. Jamie Oliver fokuserer meget på kvalitet, lethed og sund tilberedning, hvilket man kan se på hans serier hos Tefal. De holdbare pander og gryder er lavet til det daglige brug og slid, så de kan holde til meget.

Panderne og gryderne kan bruges på alle varmekilder. Panderne har et termospot som viser, hvornår panden er varmet op til den rette temperatur.

Belægningen er en unik slip let belægning som er stærk og holdbar, men som også tillader mindre eller ingen brug af fedtstof. Gryder og pander fra Jamie Oliver's serier kan gå i ovnen på 175ºC, hvis man skal holde noget varm, eller langsomt tilberede mad. Den kan også bruges til at bage i; for eksempel foccasia og bradepandekager.

Denne stegepande er lavet i rustfrit stål med hærdet ydersider, som både er flot og meget hårdt, så den holder til meget. Indersiden er belagt med en meget stærk non-stick belægning som både hjælper med madlavningen samt rengøringen.

Diameter 28,0 cm.

E3030644

Fri fragt over 499 kr

Hvis du køber for mere end 499 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.