• Nedsat pris

WILFA BLENDER SMOOTH 1,5L

499,95 kr.
Inkl. moms

WILFA BLENDER SMOOTH 1,5L

499,95 kr.
Inkl. moms
Antal

Wilfa smoothie blender har en god størrelse og en stærk motor til at give dig den perfekte start på dagen med forfriskende smoothie eller greenie. Wilfas Smooth L knuser nemt is og frossen frugt til silkebløde blandinger. Blenderen er slank og kompakt med en glaskande på 1,5 liter og påfyldningslåg, så du kan nemt hælde ingredienserne i undervejs.

Med det smarte kontrolsystem kan du selv justere hastigheden eller gøre brug af de tre forudindstillede programmer: smoothie, ice crusher eller pulsering.

Kanden har en stor volumen med plads til en stor mængde, så du kan lave smoothies til hele familien. Du kan også nøjes med at lave en lille smule til en smoothie to go.

Med denne blender får du en maskine som er ideel til at forberede din yndlings smoothie eller iskaffe.

Du kan også nemt bruge blenderen til at blende sovse og supper til silkebløde retter, som vil imponere din familie og gæster.

Blenderen har autosluk, så den ikke overopheder. På den måde har du en god og pålidelig blender som holder i meget længere tid.

Volumen 1,5 liter.
Effekt 1000 watt.

Du får 5 års garanti på produkter fra Wilfa. Så skulle uheldet være ude, og din minihakker lige pludselig driller, kan den heldigvis blive fikset eller ombyttet.

603980

Fri fragt over 499 kr

Hvis du køber for mere end 499 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.