Seneste Inspiration

 • Saft og syltning
  Saft og syltning
  277 Views

  Nu er det blevet sommer både på kalenderen og i vejret!  Hvis du går med tanker om at sylte, lave noget saft eller bare mangler lidt inspiration til en sommerdrik - så får du lige et par ekstra ideer med på vejen.

  Læs Mere
 • Flyverust
  Flyverust
  125 Views

  Flyverust er de rustpletter, som kan komme på bestikket, efter det har været en tur i opvaskemaskinen.  Det er højst sandsynligt at dit bestik er rustfrit, men det kan alligevel godt få flyverust. 

  Læs Mere
 • Urtepotter i genbrugsplast !
  Urtepotter i genbrugsplast !
  164 Views

  De her nye urtepotter fra Rosendahl er et must have (!!) i haven eller vindueskarmen til at byde foråret rigtigt ind.  Urtepotten er fremstillet i Danmark og er kun bestående af genbrugsplast fra de danske hjem. Den er derfor 100% genanvendelig.

  Læs Mere
 • Påskefrokost
  Påskefrokost
  64 Views

  “Påskefrokost” det ligger i ordet, at man er samlet med venner eller familie og spiser en masse god mad. Ved en traditionel dansk påskefrokost er der normalt tre retter. Oftest starter man med sild, tunmousse, æg og rejer. Derefter en lun ret, det kunne være lam, kylling eller tarteletter. Til sidst er der et ostebord. Til ostebordet hører der gerne kiks og lidt forskelligt frugt til.  Til maden serveres der meget oftest snaps og påskebryg. 

  Læs Mere
 • Forårsrengøring
  Forårsrengøring
  56 Views

  Nu er det blevet den tid på året igen. Nemlig tid til en omgang forårsrengøring!  Der er uendeligt med lister, tricks og tips på nettet til den helt rigtige forårsrengøring. Vi har samlet et par sammen og er kommet frem til, hvad vi selv synes, er et par vigtige punkter.

  Læs Mere
 • Brownie i støbejernspande
  Brownie i støbejernspande
  59 Views

  Vidste du at, du kan bruge dine støbejernsgryder - og pander til andet end at lave simreretter i? Har du hørt om grydebrød? Så bager man et brød i sin støbejernsgryde, og vi kan godt love dig for at det bliver lækkert! Eller at bage en kage i støbejernspanden. Det gjorde vi her den anden dag, og det er den bedste brownie der nogensinde er blevt bagt! 

  Læs Mere
 • Bagning på bagestål!
  Bagning på bagestål!
  372 Views

  Bagning er blevet et helt fænomen her under corona nedlukningen, også hjemme hos mange af os. Vi er et par stykker der har købt et bagestål og det giver simpelthen de lækreste, luftigeste og sprødeste boller. 

  Læs Mere
 • Grydebrød
  Grydebrød
  47 Views

  Vidste du at, du kan bruge din støbejernsgryde til andet end at lave simreretter i? Vi har bagt et brød i en støbejernsgryde og det blev over alle forventninger! Det er også kendt som grydebrød. Det er sprødt men saftigt og luftigt og har en tynd skorpe. Helt perfekt !

  Læs Mere
 • Affaldssortering
  Affaldssortering
  95 Views

  Har du hørt om www.nemaffaldsservice.kk.dk ? Det er en hjemmeside hvor man kan slå op, hvis man ikke ved hvordan man skal sortere en ting, der skal smide ud. Hvis du fx. er i tvivl om hvordan du affaldssortere pizzabakker, så kan hjemmesiden fortælle dig at det skal i restaffald. 

  Læs Mere
 • Valentines dag!
  Valentines dag!
  75 Views

  Så er den 14 februar lige om hjørnet - også kendt som valentinsdag. Hvis du har lyst til at forkæle din valentines date, lidt udover det sædvanlige kan du evt. prøve kræfter af med nogle hjemmelavede fyldte chokolader.

  Læs Mere
Showing 1 to 10 of 10 (1 Page)

Fri fragt over 500 kr

Hvis du køber for mere end 500 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.