Seneste Inspiration

 • Fermentering
  Fermentering
  86 Views

  De sidste par år er fermentering blevet enormt populært. Mange fermenterede fødevarer kender vi fra vores dagligdag. Det bruges fx til at lave mælkeprodukter som yoghurt og ost. Det bruges også til kål som det traditionelle tyske sauerkraut og det koreanske kimchi. Processen bruges til konservering af madvarer og samtidig er det gavnlig for vores fordøjelsessystem.

  Læs Mere
 • "Hvilken pande skal jeg vælge?"
  "Hvilken pande skal jeg vælge?"
  149 Views

  Et spørgsmål som vi meget ofte får nede i butikken er “Hvilken pande skal jeg dog vælge?” og  “Hvilken pande er bedst?” Og lige de spørgsmål er der jo mange svar på.  Vi har samlet en lille guide, som forhåbentligt er til mere hjælp end forvirring.  Den er en smule lang, men vi lover det bliver det hele værd! 

  Læs Mere
 • Pande pleje - og vedligeholdelse
  Pande pleje - og vedligeholdelse
  110 Views

  Pander er at finde i mange forskellige modeller, derfor kan det godt være en smule uoverskueligt at finde rundt i. Og hvordan får man egentlig mest muligt ud af sin pande?  Vi har samlet en lille liste med de vigtigste ting at huske på for at give din pande en lidt længere levetid.

  Læs Mere
 • Saft og syltning
  Saft og syltning
  462 Views

  Nu er det blevet sommer både på kalenderen og i vejret!  Hvis du går med tanker om at sylte, lave noget saft eller bare mangler lidt inspiration til en sommerdrik - så får du lige et par ekstra ideer med på vejen.

  Læs Mere
 • Flyverust
  Flyverust
  201 Views

  Flyverust er de rustpletter, som kan komme på bestikket, efter det har været en tur i opvaskemaskinen.  Det er højst sandsynligt at dit bestik er rustfrit, men det kan alligevel godt få flyverust. 

  Læs Mere
 • Urtepotter i genbrugsplast !
  Urtepotter i genbrugsplast !
  229 Views

  De her nye urtepotter fra Rosendahl er et must have (!!) i haven eller vindueskarmen til at byde foråret rigtigt ind.  Urtepotten er fremstillet i Danmark og er kun bestående af genbrugsplast fra de danske hjem. Den er derfor 100% genanvendelig.

  Læs Mere
 • Påskefrokost
  Påskefrokost
  137 Views

  “Påskefrokost” det ligger i ordet, at man er samlet med venner eller familie og spiser en masse god mad. Ved en traditionel dansk påskefrokost er der normalt tre retter. Oftest starter man med sild, tunmousse, æg og rejer. Derefter en lun ret, det kunne være lam, kylling eller tarteletter. Til sidst er der et ostebord. Til ostebordet hører der gerne kiks og lidt forskelligt frugt til.  Til maden serveres der meget oftest snaps og påskebryg. 

  Læs Mere
 • Forårsrengøring
  Forårsrengøring
  99 Views

  Nu er det blevet den tid på året igen. Nemlig tid til en omgang forårsrengøring!  Der er uendeligt med lister, tricks og tips på nettet til den helt rigtige forårsrengøring. Vi har samlet et par sammen og er kommet frem til, hvad vi selv synes, er et par vigtige punkter.

  Læs Mere
 • Brownie i støbejernspande
  Brownie i støbejernspande
  112 Views

  Vidste du at, du kan bruge dine støbejernsgryder - og pander til andet end at lave simreretter i? Har du hørt om grydebrød? Så bager man et brød i sin støbejernsgryde, og vi kan godt love dig for at det bliver lækkert! Eller at bage en kage i støbejernspanden. Det gjorde vi her den anden dag, og det er den bedste brownie der nogensinde er blevt bagt! 

  Læs Mere
 • Bagning på bagestål!
  Bagning på bagestål!
  529 Views

  Bagning er blevet et helt fænomen her under corona nedlukningen, også hjemme hos mange af os. Vi er et par stykker der har købt et bagestål og det giver simpelthen de lækreste, luftigeste og sprødeste boller. 

  Læs Mere
 • Grydebrød
  Grydebrød
  81 Views

  Vidste du at, du kan bruge din støbejernsgryde til andet end at lave simreretter i? Vi har bagt et brød i en støbejernsgryde og det blev over alle forventninger! Det er også kendt som grydebrød. Det er sprødt men saftigt og luftigt og har en tynd skorpe. Helt perfekt !

  Læs Mere
 • Affaldssortering
  Affaldssortering
  157 Views

  Har du hørt om www.nemaffaldsservice.kk.dk ? Det er en hjemmeside hvor man kan slå op, hvis man ikke ved hvordan man skal sortere en ting, der skal smides ud. Hvis du fx. er i tvivl om hvordan du affaldssortere pizzabakker, så kan hjemmesiden fortælle dig at det skal i restaffald. 

  Læs Mere
Showing 1 to 12 of 13 (2 Pages)

Fri fragt over 500 kr

Hvis du køber for mere end 500 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.