Inspiration

Latest posts

  • Spar på energien
    Spar på energien
    628 Views

    Vi står i samme situation som de fleste af jer og her i butikken prøver vi at se lidt lysere på det.  Derfor har vi samlet en lille liste med ting og tips, til hvordan du kan spare lidt mere på energien i hverdagen.

    Læs Mere
  • International Vaffeldag!
    International Vaffeldag!
    970 Views

    D. 25 marts er international vaffeldag. Vafler er en populær spise, og det gælder ikke kun i danmark, for der er mange måder at servere en vaffel på, nogle er til sukker og marmelade mens andre gerne vil have is og flødeskum på. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

    Læs Mere
  • Til Brudeparret
    Til Brudeparret
    872 Views

    "Til Brudeparret" og det er altså ikke kun, hvis du skal giftes, at du skal læse med her. Der er også gave-ideer til gæsterne og bryllups traditioner, du måske lige skal have læst op på inden festen.   Vi starter lige med at vende et par af de traditioner der følger med et bryllup.  Derefter kommer der et par ideer til, hvad man som brudepar kan ønske sig i gave og til sidst lidt om hvad man kunne give brudeparret på den store dag. 

    Læs Mere
  • Pandekage dag!
    Pandekage dag!
    789 Views

    Ja international pandekage dag! Og du skal sikkert bare i gang med at bage pandekager. Men vent nu lige lidt - du skal da lige have en god baggrundshistorie med. Så kan du brilliere på arbejde, i skolen eller til fritidsaktiviteterne med facts om hvorfor vi egentlig har (noget så lækkert) som en pandekagedag!

    Læs Mere
  • Gør det selv jul
    Gør det selv jul
    1125 Views

    Kender du det når man ikke kan finde en gave der virker hjertelig nok. Frygt ej, her hos Valby Isenkram har vi en masse ideer til forskellige personlige og hjemmelavede gaver.  Hvem kan ikke lide, brownies, muffins eller cookies og den vidunderlige duft af hjemmebag?  Med en hjemmelavet shake’n bake giver du en af dine kære ikke bare en kage men også oplevelsen af samværet og hyggen, med dem de holder af.

    Læs Mere
  • Flødeboller og bolcher
    Flødeboller og bolcher
    624 Views

    Har du bare rigtig meget lyst til at lave dine egne flødeboller eller starte dit eget lille bolchekogeri? Så er den lille drøm slet ikke så langt væk.  Vi har nemlig fået nogle starterpacks hjem, som gør det muligt for dig at gøre drømmen lidt mere til virkelighed.

    Læs Mere
  • Bagning i hævekurv
    Bagning i hævekurv
    611 Views

    Bagning er blevet et helt fænomen under corona nedlukningen og er det stadig i stor stil. Hvis du stadig gerne vil prøve kræfter af med en hævekurv, har vi et par forslag til dig her. Vi har nemlig samlet nogle af dem, vi har i butikken og på vores webshop, lige her i et lille opslag!

    Læs Mere
  • Fermentering
    Fermentering
    754 Views

    De sidste par år er fermentering blevet enormt populært. Mange fermenterede fødevarer kender vi fra vores dagligdag. Det bruges fx til at lave mælkeprodukter som yoghurt og ost. Det bruges også til kål som det traditionelle tyske sauerkraut og det koreanske kimchi. Processen bruges til konservering af madvarer og samtidig er det gavnlig for vores fordøjelsessystem.

    Læs Mere
  • "Hvilken pande skal jeg vælge?"
    "Hvilken pande skal jeg vælge?"
    3369 Views

    Et spørgsmål som vi meget ofte får nede i butikken er “Hvilken pande skal jeg dog vælge?” og  “Hvilken pande er bedst?” Og lige de spørgsmål er der jo mange svar på.  Vi har samlet en lille guide, som forhåbentligt er til mere hjælp end forvirring.  Den er en smule lang, men vi lover det bliver det hele værd! 

    Læs Mere
  • Pande pleje - og vedligeholdelse
    Pande pleje - og vedligeholdelse
    600 Views

    Pander er at finde i mange forskellige modeller, derfor kan det godt være en smule uoverskueligt at finde rundt i. Og hvordan får man egentlig mest muligt ud af sin pande?  Vi har samlet en lille liste med de vigtigste ting at huske på for at give din pande en lidt længere levetid.

    Læs Mere
  • Saft og syltning
    Saft og syltning
    1649 Views

    Nu er det blevet sommer både på kalenderen og i vejret!  Hvis du går med tanker om at sylte, lave noget saft eller bare mangler lidt inspiration til en sommerdrik - så får du lige et par ekstra ideer med på vejen.

    Læs Mere
  • Flyverust
    Flyverust
    658 Views

    Flyverust er de rustpletter, som kan komme på bestikket, efter det har været en tur i opvaskemaskinen.  Det er højst sandsynligt at dit bestik er rustfrit, men det kan alligevel godt få flyverust. 

    Læs Mere
Showing 1 to 12 of 20 (2 Pages)

Fri fragt over 499 kr

Hvis du køber for mere end 499 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.