Køb julegaverne nu og byt til og med 31. januar 2023

Ved køb over 499 kr. leverer Valby Isenkram Din Isenkræmmer ApS dine varer fragtfrit med billigste fragtmulighed. Dog kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for fragten, ved ekstra tunge/store forsendelser. Dette vil der blive oplyst om ved den enkelte varer, og gebyret vil blive beregnet fra gang til gang.

BEMÆRK! Varer leveres kun i Danmark med undtagelse af Grønland og Færøerne.

Levering sker normalt inden for 1-3 hverdage (dog lidt længere tid, hvis varen ikke er på lager). Kunden kontaktes via e-mail hvis varen er forsinket. Hvis ordren nægtes ved modtagelse, der er oplyst mangelfuld adresse, modtagernavn ikke står på postkasse/døren eller varen ikke afhentes, fratrækkes returbeløbet returfragt.

Ved fejl eller mangler ved levering, bedes Valby Isenkram Din Isenkræmmer ApS kontaktes inden for 3 hverdage, da det letter sagsbehandlingen.

Afhent i butik

Har du fundet noget på hjemmesiden du gerne vil købe? Hos os har du flere valgmuligheder for levering, men du kan også komme ned i vores butik og hente varen.

 

Valby Isenkram Din Isenkræmmer ApS
Valby Torvegade 18
2500 Valby

 

Alle de varer vi har i webshoppen har vi også i butikken*. Har du bestilt en vare til afhentning i butik vil du få en mail, når varen er klar til dig. Så henvender du dig blot i kassen i butikken. Husk at have mailen klar til personalet, hvis de skulle få brug for det.

Du har udover det altid muligheden for at henvende dig hos os og få bestilt eller reserveret varer fra vores sortiment. Så giver vi dig besked når de er kommet hjem.

*Der tages forbehold for udgåede og udsolgte varer.

Se vores handelsbetingelser for flere detaljer.

Fri fragt over 499 kr

Hvis du køber for mere end 499 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.