Virksomhedsinformation

Valby Isenkram Din Isenkræmmer ApS

Adresse:
Valby Torvegade 18
2500 Valby

CVR: 37842745

Telefon: +45 36 16 00 51

Email: webshop@valbyisenkram.dk

Betaling

Valby Isenkram modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK og inkl. moms.

Vi bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Varer leveres kun til adresser i Danmark med undtagelse af Grønland og Færøerne.

Ved køb over 499 kr. leverer vi dine varer fragtfrit med billigste fragtmulighed.

Ved køb under 499 kr. pålægges et leveringsgebyr fra 39 kr.

Ved særligt tunge eller store forsendelser kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for fragten. Dette er oplyst ved den enkelte vare, og gebyret vil blive beregnet fra gang til gang.

Leveringen sker normalt inden for 1-3 hverdage. Dog tager det lidt længere tid, hvis varen ikke er på lager.  Hvis varen er forsinket, kontakter vi dig via e-mail.

Hvis ordren nægtes ved modtagelse, der er oplyst mangelfuld adresse, modtagernavn ikke står på postkasse/døren eller varen ikke afhentes, fratrækkes returbeløbet returfragten. Dette er typisk omkring 39 kr.

Ved fejl eller mangler ved modtagelse af forsendelsen, bedes du kontakte os inden for 3 hverdage, da det letter sagsbehandlingen.

Afhent i butik

Har du fundet noget på hjemmesiden du gerne vil købe? Hos os har du flere valgmuligheder for levering, men du kan også komme ned i vores butik og hente varen.

Alle de varer vi har i webshoppen har vi også i butikken*. Har du bestilt en vare til afhentning i butik vil du få en mail, når varen er klar til dig. Så henvender du dig blot i kassen i butikken. Husk at have mailen klar til personalet, hvis de skulle få brug for det. En vare er reserveret til dig i 14 dage og skal afhentes indenfor denne tidsfrist, ellers bliver ordren automatisk annulleret, og skal oprettes på ny for at reservere varen igen. Beløbet trækkes først på din konto når varen er blevet afhentet.

Du har udover det altid muligheden for at henvende dig hos os og få bestilt eller reserveret varer, som er udsolgt. Så giver vi dig besked når de er kommet hjem igen.

*Der tages forbehold for udgåede og udsolgte varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader, der er opstået ved forkert betjening af produktet. Ligeledes er almindeligt slid som følge af brug af produktet ikke dækket af reklamationsretten. 

Valby Isenkram dækker returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Valby Isenkram Din Isenkræmmer ApS
Valby Torvegade 18
2500 Valby

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Fortrydelses- og returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, du modtager ordren.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet. Meddelelsen skal gives pr. mail på webshop@valbyisenkram.dk. Når vi har modtaget meddelelsen, skal varen returneres inden for 14 dage.

Vi bytter til andre varer eller tilgodebevis i 30 dage*.

* Til jul bytter vi gaver helt frem til 31. januar uanset købsdato såfremt, man har gemt faktura eller købsbeviset.

Du kan enten returnere varen selv eller sende den til vores adresse:Valby Isenkram Din Isenkræmmer ApS

Valby Torvegade 18

2500 ValbyVed forsendelse skal du selv betale returneringsomkostningerne. Du er selv ansvarlig for varen, indtil vi modtager den. Sørg derfor for at den er pakket forsvarligt.

Kun ubrugte varer i original indpakning tages retur.

Når vi har modtaget varen, tilbagebetaler vi beløbet inden for 3-5 hverdage. Beløbet bliver overført til det samme kort, som købet blev betalt med.

Bemærk at du selv skal hæfte for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det vil sige, at tilbagebetalingen af købsbeløbet kan reduceres, hvis varen er taget i brug, eller hvis dens værdi på anden vis er forringet.

Fri fragt over 499 kr

Hvis du køber for mere end 499 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.