Vores Butik

Valby Isenkram sætter stor vægt på god service og høj kvalitet samt, at være en rigtig isenkræmmer som har lidt af det hele. Vores mål er at tilbyde det bedste til vores mange kunder og deres behov. Hvis du er i tvivl står vi altid klar til at finde det rette produkt med dig. Butikken er placeret i det hyggelige center Spinderiet i Valby, og ligger derfor centralt. Det er nemt at komme til, og det er nemt at handle I Valby Isenkram. Butikken er et flot rummeligt lokale, som gør det nemt at bevæge sig rundt for alle, og giver en god oversigt over vare-udvalget.

  • Ekstra god kundeservice
  • Produkter i forskellige prisklasser og god kvalitet
  • 14 dages returret

Vores Team

Vores team er et højt engageret og erfaren hold søde mennesker, som yder en god service hver evig eneste dag. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe jer, hvis I har brug for det.

Vores Butiksfacade. Dejligt udvalg af mange slags varer, og en god oversigt og nem indgang.

Mød os på facebook

Som så mange andre har vi valgt at gøre os tilgængelige på facebook. Her kan du se vores forskellige nyheder og holde dig orienteret om, hvad der sker i butikken. Her kan du også kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til os. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Link til vores facebook finder du her: klik her

Fri fragt over 500 kr

Hvis du køber for mere end 500 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.