Køb julegaverne nu og byt til og med 31. januar 2023

Vi bruger QuickPay til vores betalinger i webshoppen. QuickPay overholder PCI DSS, og hvad betyder det så for dig, som forbruger?

PCI står for Payment Card Industry, altså betalingskortindustrien. Når vi taler om PCI-standarden, så er det en international sikkerhedsstandard, der hedder Payment Card Industry Data Security Standard (forkortet PCI DSS).

PCI-standarden blev oprettet i 2005 af Payment Card Industry Security Standards Council, som er en sammenslutning af de fem største kortudbydere i verden: Visa, MasterCard, American Express, JCB og Discover. Formålet med standarden er hæve sikkerhedsniveauet for kortbetaling på internettet og skabe fælles sikkerhedskrav for hele betalingskortindustrien.

Standarden definerer en lang række krav til, hvordan man håndterer, opbevarer og transmitterer kortoplysninger. Som betalingsgateway er QuickPay naturligvis underlagt kravene – ligesom alle andre danske virksomheder, der håndterer kortoplysninger, er. QuickPay er PCI-certificeret på niveau 1, hvilket er det højeste sikkerhedsniveau i PCI-regi.

Én gang årligt bliver QuickPay kontrolleret af et eksternt bureau, der sikrer, at alle 200 sikkerhedspunkter i PCI-standarden er overholdt. På hjemmesiden www.visamerchantagentslist.com kan du søge QuickPay frem og se, hvornår vi sidst blev godkendt.

Læs meget mere om PCI-standarden på www.pcisecuritystandards.org. Du kan finde selve kravene og de 200 sikkerhedspunkter i dette dokument.

Fri fragt over 499 kr

Hvis du køber for mere end 499 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.