• Nedsat pris

KITCHENAID MINI FOODPROCESSOR SORT

1.199,00 kr.
999,95 kr. Spar 199,05 kr.
Inkl. moms

KITCHENAID MINI FOODPROCESSOR SORT

1.199,00 kr.
999,95 kr. Spar 199,05 kr.
Inkl. moms
Antal

KitchenAid Mini-foodprocessor i kompakt letvægtsdesign – perfekt størrelse til hverdagsbrug i køkkenet. Fantastisk til at hakke frugt, grøntsager, tilberede dressing, sauce og meget mere.

Minihakkeren fungerer som en minifoodprocessor og er super stærk. Den har en One-touch betjening, der er nem og praktisk i brug. De to hastigheder og pulse-betjening sørger for præcis kontrol – ideel til grove eller fine resultater.

Den har en kapacitet på 830 ml i en BPA-fri skål med låsekniv, hældetud og håndtag. Kniven er lavet af rustfrit stål til at hakke rå frugt og grøntsager eller nødder, hakke persille, purløg eller hvidløg. Purering af tilberedt frugt eller grøntsager. Du kan hurtigt hakke, blande og purére med præcision hver dag. Ideelt til alt fra en rustik pico de gallo, en cremet humus eller sauce.

Den smarte dryp-beholder er lavet til at dryppe den rigtige mængde olie eller anden væske i under drift, hvis du f.eks. skal lave hjemmelavet mayonnaise. 

Alle løsdele kan tåle opvaskemaskine, men vær dog opmærksom på, at kniven er meget skarp og vaskemaskinen kan tage skade af det skarpe blad.

Volumen 830 ml.

Højde 22,2 cm.
Diameter 17,8 cm.

Effekt 240 watt.

3516EOB

Fri fragt over 500 kr

Hvis du køber for mere end 500 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.