• Nedsat pris

STELTON EMMA TERMOKANDE 1,2 L BLÅ

799,95 kr.
599,95 kr. Spar 200,00 kr.
Inkl. moms

STELTON EMMA TERMOKANDE 1,2 L BLÅ

799,95 kr.
599,95 kr. Spar 200,00 kr.
Inkl. moms
Antal

Steltons Emma serie er nu kommet i en flot blå farve. Termokanden er et verdenskendt designikon, som forener funktion og design. Termokanden har et unikt flot håndtag lavet i træ, som gør den helt enestående. Den royale blå farve passer godt ind i alle hjem.

Med denne termokande er den varme kaffe altid klar til servering. Dækker man op til mange, har termokanden den fordel, at den har en slank og høj silhuet med en smal bund, der giver plads til flere ting på bordet, samtidig med, at der er nok til 8 kopper kaffe i kanden. Emma termokanden er let at betjene, med et enkelt klik på låget åbnes og lukkes det med vakuum-effekt, så kaffen holder sig varm længst tid. 

Emma termokanden er en del af Steltons emma-serie, der er elegant og funktionel. Den er kendt for sine rene liner og innovative materialekombinationer med træ, stål og stentøj. Den flotte dybe midnatsblå farve skaber ro, og gør enhver bordækning smuk. Alle dele af serien emma er produceret i rustfrit stål med en flot, mat blå lakering. Hanken i bøgetræ tilføjer kanderne en nordisk signatur, og den organiske udformning, står som flot kontrast til den stilrene kande. 

Volumen 1,2 liter.
Diameter 15,5 cm.
Højde 26,0 cm.

X-200-7

Fri fragt over 500 kr

Hvis du køber for mere end 500 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.