• Nedsat pris

LE CREUSET GRYDE 24 CM/4,2 L RØD

2.339,00 kr.
1.599,00 kr. Spar 740,00 kr.
Inkl. moms

LE CREUSET GRYDE 24 CM/4,2 L RØD

2.339,00 kr.
1.599,00 kr. Spar 740,00 kr.
Inkl. moms
Antal

Le Creuset støbejernsgryde er gryden over alle gryder. Støbejern er kendt for at være et af de bedste materialer til madlavning, da varmen fordeles jævnt og ensartet. Samtidig holder støbejernet på varmen og køler ikke ned, når du tilføjer madvarer. Dette betyder også, at maden holder sig varmt længere selvom du har slukket for blusset og du sparer derfor energi. 

Le Creuset støbejernsgryder er lavet af den bedste kvalitet ingredienser hvilket inkluderer 85% genanvendt jern og stål. Dette skaber standhaftige og holdbare klassikere som nemt kan gå i arv da de ikke forgår.

Gryderne bliver lavet ved at smelte alle ingredienserne ned i en smelter - også kaldet Le Creuset på fansk - hvor efter det bliver hældt ned i sand-forme. Når metallet er kølet af fjernes sand-formen. Hver gryde er helt unik da det skabes på denne måde og formene bliver ødelagt og genanvendt efter støbning.

Le Creuset støbejernsgryder bliver hver især testet og efterset af 40 eksperter, som er ansvarlig for at gennemgå hver enkelt detalje og sikre den gode holdbare kvalitet inden den sendes ud til glasering, hvor den får sin robuste og holdbare flotte emalje. Derefter inspireres den igen og bliver sendt ud til butikken.

Alle støbejernsprodukterne kan gå på gas, induktion, normalt komfur, grill og ovn. Derfor er det nogle af de mest anvendelige gryder og pander man kan få. De er grundet deres ekstremt gode varmefordeling også ofte anvendt til at bage brød og kage i.

21177240602430

Fri fragt over 499 kr

Hvis du køber for mere end 499 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.