• Nedsat pris

WHITE LINE KASSEROLLE 1,8 L. KERAMISK

599,95 kr.
249,95 kr. Spar 350,00 kr.
Inkl. moms

WHITE LINE KASSEROLLE 1,8 L. KERAMISK

599,95 kr.
249,95 kr. Spar 350,00 kr.
Inkl. moms
Antal

Eva Trio Kasserolle er lavet i aluminium med en hvid keramisk belægning som får madens flotte farver til at springe frem.

Eva trio er kendt for at lave funktionelt design, og det er ikke undtagelsen her. Med aluminiumskernen får man en hurtig varmeraktion om man skruer op eller ned, samt en fordelagtig varmefordeling til indholdet. Den keramiske belægning gør, at man næsten ikke behøver fedtstof og det er meget meget nemt at gøre den ren.

Alle Eva Trio gryder og pander i denne serie virker til alle varmekilder - også induktion, gas og ovn.

Volumen 1,8 liter.

Om Eva Trios gryde og pandeserier er det vigtigt at notere, at hvert materiale har hver deres egenskaber og anvendelse i køkkenet. Det er derfor optimeret, hvis man har forskellige gryder i forskellige serier.

Rustfrit stål er et meget stærkt og robust materiale med høj slidstyrke, som kan tåle høj varme. Stål er modstandsdygtig overfor madsyre og holder generelt meget længere end andre gryder. Dog er den lidt langsommere til at varme op, og det meste af varmen vil komme nedefra. Derfor er stål rigtig god til koge-retter som ragout, supper, pasta, kartifler og grøntsager.

Aluminium er et mere følsomt materiale, som ragerer meget hurtigere på varmen, og på ændringer i temperaturen. Dette materiale leder også varmen op langs siderne, så varmetilførslen til indholdet bliver mere jævnt. Det er en fordel at bruge aluminium til til som ellers let brænder på, dette er for eksempel, omeletter, grød, risotto og fisk.

3-lags multiserie er lavet af aluminium omkranset af rustfrit stål. De er slidstærke og kobineret med det varmefordlende aluminium gør det dem fortræffentlige på mange områder. De dur godt til både grød, risotto, pasta og kartofler.

Støbejern er mere robuste, og kan tåle højere varme. De holder også længere på varmen, men er tunge. Hvis man skal svitse kød kan man med fordel vælge en støbejernsgryde, da den givet de høje temperaturer hurtigt får lukket kødets porrer.

256618

Fri fragt over 500 kr

Hvis du køber for mere end 500 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.