CILIO TOSCANA GRYDESKE OLIVENTRÆ 25 CM

99,95 kr.
Inkl. moms

CILIO TOSCANA GRYDESKE OLIVENTRÆ 25 CM

99,95 kr.
Inkl. moms
Antal

Toscana kogesket fra Cilio er håndlavet i robust og holdbart oliventræ. Dette giver et flot udseende som holder i evigheder og kan bruges i alle slags pander og gryder. De er også oplagte at bruge som serveringsskeer, da deres udseende er så flot og interessant.

Uanset om det er Bistecca alla Fiorentina, oksekød eller tagliatelle med hvid trøffel, så værdsætter det toskanske køkken de bedste råvarer og materialer. Oliventræsserien Toscana af Cilio er skabt i denne ånd, hvor kun det bedste er godt nok. Hver ske er håndlavet og behandlet med solsikkeolie. Det flotte look med træets unikke årer ser godt ud og spreder stemning fra sydens varme og frihed.

Oliventræ er meget tæt og har meget små porer, så det absorberer ikke lugt fra maden, ud over det er det hårdt træ, men det ridser ikke non-stick belægninger. Desuden tåler det både meget syrlige eller fedtede elementer. Det har også den fordel at det kan tåle rigtig meget opvaskemiddel uden at tørre ud, og husker man at give det olie en gang i mellem er levetiden på sådan en ske flere generationer.

Cilio collectionen er lavet af træer der er op til 500 år gamle og ikke længere bærer frugter eller som var døende. På den måde finder træerne nyt liv og anvendelse, hvilket giver serien bæredygtig. Serien består af flere forskellige redskaber, som alle har et godt greb, er tilstrækkeligt lange og kombinerer høj æstetik med egnet hverdagsbrug.

C182026

Du vil eventuelt også synes om

Fri fragt over 499 kr

Hvis du køber for mere end 499 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.