• Nedsat pris

LE PARFAIT PATENTFLASKE 0,5 LITER

34,95 kr.
29,95 kr. Spar 5,00 kr.
Inkl. moms

LE PARFAIT PATENTFLASKE 0,5 LITER

34,95 kr.
29,95 kr. Spar 5,00 kr.
Inkl. moms
Antal

Le Parfait super patentflasker er perfekte til din hjemmelavede sirup, saft og meget mere. Den gode kvalitet samt den smarte forseglingslåg er kendetegn på Le Parfait Supers gode kvalitet. 

Flasken passer i lågen på de fleste køleskabe så du med fordel kan opbevare dine drinks og andre lækre drikkelser i flaskerne på køl på en nem måde. Men da låget lukker helt tæt kan du med ro i sindet også ligge dem ned på hylderne.

Glasset er lavet i genbrugsglas i en superresistent og robust kvalitet. Glasset er 100% produceret i Frankrig og mindsker belastningen af klimaet grundet deres anvendelse af genbrugsmaterialer.

Brug glassene til at lave din saft og likør selv helt fra bunden af, på en sund og lækker måde. Det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvad du kan bruge flaskerne til. Selv bare til at have vand med til picnic er det oplagt, da de lukker så tæt til.

Glassene kvalitetstjekkes og lukker helt tæt takket være gummiringene og pakningssystemet..

Glas fra Le Parfait har så lang og god en historie, at mange - specielt i nyere tid - er begyndt at bruge dem til mere end madlavning. De bruges også til at lave lamper og vaser af, fordi de forbindes med hygge og sundhed.

Volumen 0,5 liter.

30380

Du vil eventuelt også synes om

Fri fragt over 499 kr

Hvis du køber for mere end 499 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.