• Nedsat pris

WMF PALET PLAST SORT

199,95 kr.
129,95 kr. Spar 70,00 kr.
Inkl. moms

WMF PALET PLAST SORT

199,95 kr.
129,95 kr. Spar 70,00 kr.
Inkl. moms
Antal

WMF palet er lavet i et flot stilrent design af materialet Cromargan rustfrit stål samt højkvalitets plast. I designet er der tænkt over, greb, hygiejne samt holdbarhed, hvortil produktet scorer topkarakter.

En palet, er et redskab man bruger til forsigtig at løfte og vende mad. Den kan bruges til at fra solide bøffer og grøntsager til sartere ingredienser som fisk. Det fleksible tynde blad gør det nemt at komme ind under den mad du tilbereder. Denne palet kan tåle temperaturer på til 270 grader.

WMF har vundet mange designpriser, fordi de netop lægger mange tanker i designet. Redskaber i denne serie er lavet til at kunne lægge sammen i en skuffe uden at fylde meget, eller hænge flot på en reskabsholder. 

Profi Plus-serien tilbyder dig adskillige praktiske køkkenredskaber til enhver type tilberedning. Profi Plus serien er lavet i et ensartet og moderne design. Alle redskaber i serien er lavet i solidt rustfrit stål, og kan tåle opvaskemaskine. Med Profi Plus serien, får du det bedste og mest holdbare kvalitet på markedet.

Længde 32,0 cm.

1871596030

Fri fragt over 499 kr

Hvis du køber for mere end 499 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.