BRABANTIA PRO HULSKE

69,95 kr.
Inkl. moms

BRABANTIA PRO HULSKE

69,95 kr.
Inkl. moms
Antal

Brabantia Pro hulske gør det nemt for dig at skovle grøntsager, muslinger og meget andet ud af din sovse og kogevand. Da den er lavet af super nylon, der kan tåle høje temperaturer kan du endda bruge den til fritter også! Alt det flydende vil nemt og hurtigt rinde fra så du står til overs med det mest interessante uden det kommer til at søbe på tallerkenen.

Brabantia Pro er en serie af redskaber til køkkenet som er helt uundværlige. De er lavet i den bedste kvalitet med ekstra god holdbarhed. Kun de bedste materialer og mest bæredygtige løsninger er anvendt til denne serie. Brabantia går ind for at lave gode produkter som er gode for dig, dine behov og for miljøet, samtidig med det støtter den lokale produktion. 

Det er lavet i et ergonomisk design, med en god balance som du vil nyde og drage fordel af. Det beskytter dine håndled når du pisker.

Piskeriset kan tåle op til +220ºC og kan sagtens klare at komme i opvaskemaskinen for nem rengøring.

Der er 5 års garanti på dette produkt.

Det bæredygtige valg! Brabantia sørger for det bedste for dig og dine omgivelser og gør det nemt for dig at tage det rigtige valg. Dette produkt er lavet af 19% genanvendte materialer og 76% af det kan genbruges, når den er slidt op.

250583

Du vil eventuelt også synes om

Fri fragt over 499 kr

Hvis du køber for mere end 499 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.