SODASTREAM BUBLY DROPS CITRON 40 ML

59,95 kr.
Inkl. moms

SODASTREAM BUBLY DROPS CITRON 40 ML

59,95 kr.
Inkl. moms
Antal

Sodastream er et sundt valg for dig og dine omgivelser. Med Sodastream Bubly får du det lækre hjemmelavede danskvand til at smage forrygende. Et par enkelte dråber er rigeligt at tilsætte dit vand for at give det citrus smag. 

Bubly giver en god oplevelse og god samvittighed. Dråberne indeholder intet sukker, kunstige sødemidler, farver eller smagsstoffer tilsat og uden kalorier og de 40 ml er nok til 12 liter færdig drink. Med bubly kan du få læskende frugtige drinks.

Med kun naturlige ingredienser, og uden at sukker eller kalorier er tilsat, er frugtdråberne den sundere løsning, når du vil give dit danskvand et ekstra pift. Du behøver nemlig slet ikke at bekymre dig om kunstige sødemidler, smagsstoffer eller farver – og du behøver slet ikke at gå på kompromis med din sundhed for lidt god smag.

Sodastream bubly drops™ leveres i en 40 ml glasflaske, der giver smag til ca. 12 liter danskvand. Der er altså rigeligt læskende frugtdrik til alle familiens tørstige medlemmer. For at lave den lækre frugtdrik skal du blot tilføje ¾ tsk smagsaroma til 1 liter SodaStream-danskvand. Den uåbnede flaske bør opbevares ved stuetemperatur. Efter åbning skal flasken opbevares i køleskabet, og bruges inden for 6 uger. Men når det smager så lækkert, mon den så overhovedet holder så længe?

1025210770

Produkt information

Volumen
40 ml

Du vil eventuelt også synes om

Fri fragt over 499 kr

Hvis du køber for mere end 499 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.