• Nedsat pris

SCANPAN IQ STEGEPANDE 24 CM

779,95 kr.
449,95 kr. Spar 330,00 kr.
Inkl. moms

SCANPAN IQ STEGEPANDE 24 CM

779,95 kr.
449,95 kr. Spar 330,00 kr.
Inkl. moms
Antal

Scanpan IQ stegepande er det gode valg til dig som gerne vil have en kvalitetspande. Den har mange anvendelsesmuligheder alt fra stege kød, til sovs, til grøntsager.

IQ serien bærer, som navnet antyder, præg af den nyeste teknologi, hvorfor panden kan anvendes på alle former for varmekilder, inklusiv induktion og er ovnfast helt op til 260°C. Pandens bløde, afrundede håndtag gør den let og behagelig at håndtere. Foruden det harmoniske, danske design er den håndstøbte aluminiumspande produceret med omtanke for miljøet og håndtaget udstyret med et patenteret låsesystem som med garanti sikrer, at det ikke løsner sig.

Scanpans slip let belægning er garanteret PFOA fri og meget hårdere end stål, hvilket betyder, at man kan anvende alle slags redskaber på den. Kernen er lavet af genbrugsaluminium. Det betyder, at al den metal Scanpan bruger er genbrugt og miljørigtig. Aluminium er meget varmemodtagelig, hvilket gør at dit Scanpan produkt vil varme hurtigt og jævnt op. De solide materialer gør også at alle gryder og pander kan gå i ovnen på 260ºC, så man kan tilberede eller holde maden varm i ovnen.

I IQ serien er der ilagt en stålbund som gør at den kan anvendes på alle varmekilder - også induktion og gas.

Diameter 24,0 cm.

5 års garanti.

64002403

Fri fragt over 500 kr

Hvis du køber for mere end 500 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.