• Nedsat pris

SCANPAN CTX PANDE 28 CM

1.299,00 kr.
799,95 kr. Spar 499,05 kr.
Inkl. moms

SCANPAN CTX PANDE 28 CM

1.299,00 kr.
799,95 kr. Spar 499,05 kr.
Inkl. moms
Antal

Scanpan CTX pande er valget til dig som gerne vil have en i særklasse. Den har mange anvendelsesmuligheder alt fra stege kød til at bage æggekage i ovnen. Denne pande har lækre buede kanter, der gør det nemt at komme til med køkkenredskaber og håndtaget ligger godt i hånden.

CTX-serien er en af Scanpans mange gode serier. Alle produkterne i serien er udført i minimalistisk, dansk design og produceret på fabrikken på Djursland. Serien er konstrueret med ydeevne og funktionalitet i fokus. Hvert produkt er bygget op af hele 5 lag med hver deres funktion - her er der blandt andet et stål-lag for holdbarhed og brug på induktionskomfurer. Kernen er lavet af genbrugsaluminium for dets fortræffelige varmelederevne, så varmen bliver fordelt optimalt.

Rent udseendemæssigt står den sorte titanium-belægning på indersiden skarpt i forhold til det flotte børstede stål på ydersiden. Den unikke belægning er kendt for både at være slidstærk og virkelig nem at rengøre. Belægningen består af adskillige lag, som ved utroligt høje temperaturer bliver smeltet sammen.

Giv din non-stick belægning et godt liv. Brug altid opvaskemiddel, så alle mad og fedtrester er vasket bort. Undgå hurtig opvarmning og nedkøling.

Alle CTX produkterne kan gå på alle varmekilder - også induktion og i ovn på 260º C.

Diameter 28,0 cm.

65002800

Du vil eventuelt også synes om

Fri fragt over 499 kr

Hvis du køber for mere end 499 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.