• Nedsat pris

TEFAL EXCEL PANDE 32 CM Ø

779,95 kr.
449,95 kr. Spar 330,00 kr.
Inkl. moms

TEFAL EXCEL PANDE 32 CM Ø

779,95 kr.
449,95 kr. Spar 330,00 kr.
Inkl. moms
Antal

Tefal Excel stegepande har en ekstrem god og meget holdbar belægning, som sikrer lang levetid og perfekt tilberedte retter. Bunden er ekstra tyk for at undgå panden slår sig ved temperaturchok og sikrer samtidig en god varmefordeling og god tilberedning af alle slags retter.

Som ved alle andre Tefal pander får du det fantastiske termospot, som indikerer når panden har nået den optimale temperatur for stegning og tilberedning af mad. Termospottet er klar når mønsteret indeni ikke længere kan ses og de røde farver har fået de samme toner.

Panden er velegnet til alle varmekilder - også gas og induktion. Den er specielt optimeret til induktionskomfurer, hvor du vil opleve en super god og hurtig opvarmning.

Belægningen er en titanium anti-scratch belægning og indeholder seks gange længere end Tefals almindelige titatiumsbelægning. Det giver en god slip let evne, så din mad ikke sidder fast samt gør rengøringen til en leg. Nonstick-belægningen gør det muligt at få en sprød stegeskorpe, uden at at maden brænder fast, og du kan endda tilberede uden fedtstof for et sundere alternativ. Belægningen er 100% sikker og fri for kemikalier.

Husk, at Tefals pander også kan tåle at gå i ovnen på 175ºC. Dette betyder, at du også kan tilberede retter i ovnen eller holder dine lækre middage lune mens du venter på gæsterne kommer.

Panden har hældekant og ergonomisk håndtag. Rengøringen kan du overlade til opvaskemaskinen.

G2690832

Produkt information

Diameter
32,0 cm

Du vil eventuelt også synes om

Fri fragt over 499 kr

Hvis du køber for mere end 499 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.