• Nedsat pris

RIGTIG MOOMIN HOTTIE TERMOKANDE GRÅ

349,95 kr.
299,95 kr. Spar 50,00 kr.
Inkl. moms

RIGTIG MOOMIN HOTTIE TERMOKANDE GRÅ

349,95 kr.
299,95 kr. Spar 50,00 kr.
Inkl. moms
Antal

RIGTIG termokande er lavet i samarbejde med Moomin, og har derfor fået det utroligt flotte kunst på siden. Selve kanden Hottie er lavet i et oldschool design, der bringer de flotte simple linjer tilbage i fokus. Især overgangen fra hældetud til kande har haft stor fokus i designet. Hottie kanden har glasindsats indeni som holder din kaffe varm i flere timer, og den kan nemt skiftes ved at skrue bunden af. Den brede hank gør det behageligt og nemt at holde og hælde med termokanden. Låget er nemt at lukke op og lukke til.

I et sødt samarbejde lancerer RIG-TIG nu en serie sammen med Moomin. Serien indeholder fine illustrationer af de verdensberømte historier om Mumi, og alle eventyrerne i Mumidalen. Historierne er bygget op omkring en familie af nysgerrige og eventyrlystne trolde, som bor i et hyggeligt og højt hus i Mumidalen. Her oplever de mange spændende ting sammen med deres venner.

Inviter mumitroldene til bords med denne hyggelige termokande. Dette motiv bringer alle de rare minder frem, og er en velkommen termokande i de kolde måneder.

Kanden er lavet i BPA-fri plastik.

Volumen 1,0 liter.
Farve: Light Grey

Z00702

Fri fragt over 500 kr

Hvis du køber for mere end 500 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.