• Nedsat pris

BRAUN PROJEKTORUR SORT RADIOSTYRET

599,95 kr.
499,95 kr. Spar 100,00 kr.
Inkl. moms

BRAUN PROJEKTORUR SORT RADIOSTYRET

599,95 kr.
499,95 kr. Spar 100,00 kr.
Inkl. moms
Antal

Braun digitalt projector-vækkeur er et lille kompakt vækkeur, med store læselige tal, som viser både klokkeslet og alarmtid på samme tid. Dette ur er praktisk at have både derhjemme med mulighed for at slå en bevægelsesaktiveret projektering af klokken til. På den måde kan man midt om natten se hvad klokken er, uden det er til gene, og uden at tænde for blændende lys. Det er muligt at vælge om den skal køre med 12- eller 24-timers visning. De tydelige knapper gør, at den er nem at betjene.

Dette radiostyrede ur kan projektere tiden op på væggen eller loftet i soveværelset, med en enkelt bevægelse over projektionsensoren. Så behøver du ikke at rejse dig eller tænde lys, hvis du vågner om natten. Urets sidearm kan tiltes 180 grader, og urets display kan vendes 360 grader, så du kan projektere præcist, som det passer til dit rum.

Sortimentet af innovative og banebrydende ure er designet til det 21. århundrede, hvilket afspejler Braun's kernefilosofi; at design afspejler funktionalitet. Her kombineres teknisk excellence og kvalitet til denne nye æstetik. Uret har globalt radiokontrolleret urværk, snoozefunktion, baggrundsbelysning, letlæseligt display, quick set funktion, mat kasse og batteriet er inkluderet. 

Der medfølger oplader og batterier.

BC15B-DCF

Produkt information

Højde
9,0 cm
Bredde
13,0 cm
Dybde
4,9 cm

Fri fragt over 499 kr

Hvis du køber for mere end 499 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.