BJØRN WIINBLAD

De seneste årtier har der været lidt stille omkring Winblad, men ikke længere. Den omfattende designarv vækkes nu til live med nyfortolkninger fra hans fantasifulde univers.

Efteråret 2014 genopstår Wiinblad som brand - vi skriver videre på fortællingen om den livsglade multikunstner og lancerer Bjørn Wiinblad 2.0.

Kollektionen hylder Wiinblads autentiske, livsglade og eventyrlige univers og rigdom af farver.

Kunstneren efterlod sig en omfattende designarv, der nu nyfortolkes i et moderne, funktionelt formsprog, der bejler til både nostalgiske samlere og nye generationer.

Nyfortolkningen af Bjørn Wiinblad lever i høj grad op til de nye forbrugertendenser, og kollektionen kan mixes og matches med alskens produkter. Kun fantasien sætter grænser. 

Nyfortolkningen muliggør, at Bjørn Wiinblad igen kan blive folkeeje. Unge generationer får nu også muligheden for at glæde sig over Bjørn Wiinblad og hans smittende kreativitet.

BJØRN WIINBLAD FYRFADSSTAGE...
199,95 kr.

En smuk, lille fyrfadsstage fra Bjørn Wiinblad som er nænsomt dekoreret med inspiration fra Bjørn Wiinblads kendte kvindeillustrationer. Fyrfadsstagen er udført i hvidt porcelæn og har flotte hulmønstre, der kaster skygger på de omkringværende overflader, når lyset i stagen er tændt. Herudover er stagen dekoreret med et smilende kvindeansigt i gråt. Stagen supplerer serien af blomsterhovedvaser, der er dekorerede med det samme smilende ansigt. Sælges i sæt á 2 stk.

BJØRN WIINBLAD FYRFADSSTAGE...
199,95 kr.

Fyrfadsstagen fra Bjørn Wiinblad er åben med plads til både små og store fyrfadslys. Stagen er udført i hvidt porcelæn og dekoreret med hulmønster inspireret af Bjørn Wiinblads kendte kvindeillustrationer. Når fyrfadslyset i stagen tændes, vil hulmønsteret skabe flotte mønstre på vægge og andre omkringværende overflader. Flowerhead-stagen kan bruges både ude og inde, hvor den vil give en varm og hyggelig belysning.

BJØRN WIINBLAD FYRFADSSTAGE...
199,95 kr.

Designet på den lille lyslygte i porcelæn er inspireret af Bjørn Wiinblads originale løgkrukker, hvor de grå dekorationer på lygten kommer fra Bjørn Wiinblads kendte kvindeillustrationer. Den lille lyslygte måler 13 cm i højden, og du kan bruge den både indendørs og udendørs til fyrfadslys, der får lygten til at lyse smukt op i rummet og kaste fine skygger med. Lygten fås også i en større version på 22 cm.

BJØRN WIINBLAD FYRFADSSTAGE...
399,95 kr.

Den todelte lyslygte i porcelæn er inspireret af de originale løgkrukker fra Bjørn Wiinblad, hvor lygtens grå dekoratione er fra hans kendte illustrationer. Den smukke, hvide lyslygte måler 21 cm i højden, og lygten kan bruges både ude og inde til såvel fyrfadslys som til små bloklys. Med et glasmed vand ind i lyslygten kan du også bruge den som vase til en lille blomst. Lyslygten er en stemningsspreder alle årets dage, hvor den vil skabe et hyggeligt lyspunkt i hjemmet på bordet, i vindueskarmen eller som velkomst på trappen. Lygten fås også i en mindre version på 13 cm.